Onze sponsoren en partners

Wij zijn erg blij met onze huidige sponsoren en partners van VV Utrecht! 

De Hollandse Pot Enzo

Deze bedrijfscateraar verzorgt oer-Hollandse maaltijden in een modern jasje. Bedrijfslunches en catering vormen het hart van het bedrijf.

Eigenaar Jacco van Elteren: "In 2016 ben ik begonnen met De Hollandse pot enzo. Wat begon als een bezorgrestaurant voor gezond en vers eten voor particulieren groeide al snel uit tot een cateringdienst voor bedrijven en verenigingen. De vraag naar vers eten en klassieke catering of een BBQ is weer helemaal in. Dus van gezond tot nog lekkerder kan ik iedereen van dienst zijn."

De Hollandse Pot Enzo is per seizoen 23/24 de hoofdsponsor van Dames 1 en verbindt zich voor 3 jaar aan de club. Van het verzorgen van de trainingsmaaltijden van speelsters, het voorzien van maaltijden op de thuisdagen in De Heksenketel tot de catering van verenigingsevents zoals het Bedrijventoernooi of een BBQ op de beachvelden... het kan allemaal! 

Stadsjochies

Ervaar wat lokaal en vers eten van eigen grond betekent. Stadsjochies is een Utrechts 'kastaurant', om de hoek bij onze thuisbasis in de Galgenwaard.

De smaak van echt delen doen wij in ons restaurant in de kas, Kastaurant. In augustus 2021 opende wij onze deuren voor iedereen om te kunnen proeven wat voor mooie en interessante gerechten wij kunnen bereiden met producten van eigen bodem. Terwijl je bij ons in de kas eet, zie je de groenten groeien.

Stadsjochies is sinds seizoen 23/24 hoofdsponsor van Heren 1 en subsponsor van Dames 1

HRD Groep

HRD Groep is expert op het gebied van ontwikkelen van mensen en teams in organisaties.

Of je nu bij ons komt voor een training, coaching, een ontwikkelassessment of een maatwerk begeleidingstraject, wij helpen je je grenzen te verleggen op een manier die jou uitdaagt vol je talent te leven.

Wil je weten wat we voor jou, je team of afdeling kunnen betekenen? Bel of mail ons: 0306911138 of info@hrdgroep.nl

HRD Groep is subsponsor van Dames 1 seizoen 23/24

1547229192750.jpeg
HRD Groep

VanLoman

Wij geven full-service belastingadvies aan nationale en internationale ondernemingen en (vermogende) particulieren, op het gebied van vennootschaps­belasting, inkomstenbelasting, indirecte belastingen en loonbelasting. 

Daarnaast begeleiden wij onze cliënten met advies bij fusies & overnames, internationale transacties en structuren, werknemersparticipaties, aangiftes, transfer pricing en beleggingsfondsen. Ook voeren wij procedures voor cliënten in onze procespraktijk.

Snel, efficiënt en op maat.

VanLoman is al enkele jaren sponsor en heeft onlangs de overeenkomst uitgebreid en verlengd.

Countus accountants en adviseurs

De accountants en specialisten van Countus adviseren, ondersteunen en begeleiden ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede uitdagingen. En ze helpen met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

Countus is al enkele jaren verenigingssponsor


Countus.png
olround_logo.png
Olround Bowling

Olround Bowling

Er zijn weinig activiteiten die voor jong én oud tegelijk leuk en gezellig zijn. Bowlen kan iedereen en dan ben je in Utrecht bij Olround Bowling aan het juiste adres. Olround Bowling is al jaren hét uitje voor onze buddyteams, waar senioren samen met onze jeugd naartoe gaan voor een ontspannende avond, waarop ze elkaar op een leuke manier leren kennen.
Ga je bowlen met je team? Zeg even dat je van VVUtrecht bent: dan krijg je er gratis een grote teamschaal bitterballen bij.

Olround Bowling is al sind 2012 Verenigingssponsor van VVU

WIJ Makelaardij 

Als makelaar verkopenkopen en/of verhuren wij graag jouw woning in Utrecht en omgeving. Wij doen dit uitsluitend met full-service dienstverlening omdat we dan de maximale resultaten voor jou kunnen behalen.

Wij kunnen ook jouw woning taxeren als je dat nodig hebt voor een financiering of een ander doel.

WIJ Makelaardij is een nieuwe verenigingssponsor per seizoen 23/24

Onze partners

Met de onderstaande partijen werken we veel samen voor materialen en diensten voor de vereniging

Volleybaldirect.png

Volleybaldirect

DE VOLLEYBALSHOP VOOR JE LIEVELINGSSPORT: VOLLEYBALDIRECT.NL

Jij houdt van volleybal? Wij ook! Daarom concentreren wij ons met een team van volleybalspecialisten op alles wat een volleyballer nodig heeft om op zijn eigen niveau optimaal te presteren, van recreant tot professional. Bij volleybaldirect kun je volleyballen, volleybalschoenen voor herendames en kinderen en volleybalkleding voor damesheren en kinderen online kopen.

VolleybalDirect is de leverancier van onze wedstrijdtenues, materialen en de beheerder van de VVU-webshop, waar je ook VVU-trainingspakken, VVU-tassen en VVU-vrijetijdskleding kunt kopen.

VolleybalDirect sponsort ons al vele jaren; met kleding en materialen PLUS een percentage van de omzet die VVU-leden komt ten goede van de vereniging. Dus als jij je volleybal outfit daar shopt, sponsor je ons meteen ook :) Gebruik de code VVU86.

FysioOOst.png

Fysiotherapie Utrecht Oost 

Fysiotherapie praktijk Utrecht Oost heeft veel kennis en ervaring op het gebied van revalidatie en herstel van de geblesseerde sporter.

Deze fysio verzorgt al enkele jaren de fysiotherapie bij Dames 1 en heeft voor alle VVU-leden kosteloos een wekelijks inloopspreekuur in de Galgenwaard.

Sportworx

Sportworx is een nieuw type sportbedrijf. Wij houden van sport, dat is waar we voor gaan!

Opgericht in 2017 door VVU-lid Wilco Nijland ontwikkelde het bedrijf nieuwe sport formats (Bossabal, King of The Court, etc.) en verlegt de grenzen tussen performance en entertainment.  

Ook beachvolleybalclub The Sportbox maakt onderdeel uit van Sportworx. De organisatie van de Nederlandse Eredivisie beach is ook in handen van Sportworx.

Sportworx is al partner voor meerdere jaren bij VVU

GeK Webdesign

GeK is een creative ontwikkelstudio uit Groningen. Ze ontwikkelen apps en websites.

Websites zijn het fundament van GeK. Of we nou een kleine site of een grote corporate webiste bouwen, we storten ons er volledig op. We combineren ons eigen ontwerp met het platform Wordpress. Het product daarvan is telkens weer een mooie, unieke en succesvolle maatwerk website! 

GeK hielp VVU in 2022 met het ontwerp van onze website en is zodanig als partner verbonden.

Punte Juwelier

Een prachtig cadeau aanschaffen voor een dierbare of juist een mooi sieraad kopen voor uzelf doet u het liefst bij een vertrouwd vakadres.
Al 60 jaar zijn wij, Punte Juwelier, een vertrouwd adres in hartje Utrecht. Met ruime kennis over onze producten en een goed advies dat aansluit bij uw wensen, staat ons team iedere dag voor u klaar in onze winkel in Utrecht met uitzicht op de Dom.

Punte Juwelier is sinds seizoen 22/23 partner van VVU