Onze huidige sponsoren en partners

Wij zijn erg blij met onze huidige sponsoren en partners van VV Utrecht! 

Booleans – True Digital Security
Booleans B.V. is een cyber security bedrijf wat zich met name richt op digitale identiteits- en DevSecOps diensten. Zij leveren complete en hoogwaardige oplossingen aan organisaties die met uiteenlopende digitale beveiligingsuitdagingen zitten, zoals het beveiligen van data en persoonsgegevens, het toekennen van autorisaties en het al dan niet beschikbaar stellen van informatie aan derden. Naast de implementatie van de benodigde systemen hiervoor, verzorgen zij ook trainingen en documentatie voor de medewerkers en leveren zij advies op maat, zodat hun klanten altijd de beste gecentraliseerde oplossing krijgen voor lange termijn.

Booleans is sinds 2019 hoofdsponsor van het eerste damesteam van VV Utrecht.

“Deze samenwerking is tot stand gekomen allereerst omdat ik zelf zes jaar gevolleybald heb in heren 2 en 3 van VV Utrecht. Ik wist wat een mooie club dit was en wilde graag het D1 team ondersteunen bij de stappen die ze maakten richting de eredivisie. Ik ben ontzettend trots op wat ze afgelopen seizoenen hebben bereikt.”, zegt Rob Ojevaar, CEO van Booleans B.V.

“Daarnaast brengt VV Utrecht en D1 ons de nodige naamsbekendheid en die hebben we hard nodig als jonge organisatie. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hebben dan ook weer bijgetekend voor seizoen 2022-2023.

Booleans_logo_tagline_RGB_dbg.png

Volleybaldirect

VolleybalDirect is de leverancier van onze wedstrijdtenues en de beheerder van de VVU-webshop, waar je ook VVU-trainingspakken, VVU-tassen en VVU-vrijetijdskleding kunt kopen. Alles met ons eigen logo en eventueel ook met je eigen naam erop. Je koopt daar ook volleybalschoenen - en VVU haalt er ook alle ballen, ballenkarren en andere trainingsmaterialen. VolleybalDirect is bovendien een gewaardeerde sponsor, want een percentage van hun omzet van VVU-leden (en aanhang) gaat naar onze clubkas. Dus: koop allemaal en altijd al je volleybalspullen bij VolleybalDirect!

Volleybaldirect.png

Fysiotherapie Utrecht Oost 

Deze fysio verzorgt de fysiotherapie bij Dames 1 en heeft voor alle VVU-leden kosteloos het wekelijkse inloopspreekuur in de Galgenwaard. De praktijk heeft veel kennis en ervaring op het gebied van revalidatie en herstel van de geblesseerde sporter.

FysioOOst.png

VanLoman

Wij geven full service belastingadvies aan nationale en internationale ondernemingen en (vermogende) particulieren, op het gebied van vennootschaps­belasting, inkomstenbelasting, indirecte belastingen en loonbelasting. 

VanLoman.jpg

Countus accountants en adviseurs

De accountants en specialisten van Countus adviseren, ondersteunen en begeleiden ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede uitdagingen. En ze helpen met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

Countus.png

Heuvelrug Notarissen

Heuvelrug Notarissen helpt u met het regelen van al uw zaken rondom wonen, leven en ondernemen. Wij zijn betrokken bij de keuzes die u maakt en denken graag met u mee. Uw onbezorgde toekomst is onze zorg. U vindt ons in Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Wijk bij Duurstede.

Vakgarage.png

Vakgarage Autoweerd

 Vakgarage Autoweerd zit vlakbij het centrum van Utrecht en doet groot en klein onderhoud van elk merk auto. Met het online planningssysteem kun je zelf inplannen wanneer het jou het beste uitkomt om je auto een dagje te missen en je kiest meteen of je een leenauto wilt of een gratis leenfiets. Heb je geen auto? Autoweerd verhuurt ook auto’s. En zoek je een nieuwe auto, dan kun je ook aan de Weerdsingel terecht!

logl-autoweerd.png

Bison Bowling

Er zijn weinig activiteiten die voor jong én oud tegelijk leuk en gezellig zijn. Bowlen kan iedereen en dan ben je in Utrecht bij Bison Bowling aan het juiste adres. Bison Bowling is al jaren hét uitje voor onze buddyteams, waar senioren samen met onze jeugd naartoe gaan voor een ontspannende avond, waarop ze elkaar op een leuke manier leren kennen. Plan je buddy-uitje online in en zeg even dat je van VVUtrecht bent: dan krijg je er gratis een grote teamschaal bitterballen bij.

bisonbowling_new.png