VV Utrecht is iedere dag weer ontzettend trots op alle spelers die bij onze vereniging veel plezier ervaren in het volleybal. Binnen deze club van meer dan 600 volleybaltalenten, zijn er altijd een aantal die zich nog breder inzetten dan hun volleybaltalenten. Sporters of vrijwilligers die zich keihard inzetten voor de vereniging om uiteindelijk met VV Utrecht de top te bereiken. Bij VV Utrecht geloven wij er in dat deze mensen als inspiratiebron werken voor andere sporters en het daarom verdienen om waardering te krijgen voor de prestaties die zij ook afgelopen jaar weer hebben geleverd.

Dit jaar gaan wij binnen VV Utrecht drie VVU’ers van het seizoen 22/23 verkiezen; ieder gerelateerd aan een van onze kernwaarden Ontwikkelen, Samen en Welkom. De winnaars van deze verkiezing mogen een jaar lang deze prestigieuze titel dragen en krijgen een mooi aandenken van onze sponsor Punte Juweliers.


Klik HIER om je stem uit te brengen voor seizoen 22/23!

Lees hieronder verder waarvoor de genomineerden zich inzetten bij VVU.


Ontwikkelen

De genomineerden in de categorie Ontwikkelen zijn:

Mark RoperSinds vorig seizoen bij onze club en actief bij meerdere teams waaronder D4-D1. Daar hebben veel meiden een enorme ontwikkeling gemaakt door goede technische training en zijn zij gedurende het seizoen enorm vooruitgegaan in hun ontwikkeling. Mark heeft oog voor het talent, maar ook zeker voor het individu en de begeleiding daarvan.
Uberto Bell                                                                                     Uberto is al een aantal jaren zeer actief binnen de jongensafdeling van de jeugd! Een trainer die ontzettend veel tijd stopt in het ontwikkelen van jongens in alle leeftijdsgroepen. Als docent is dit wel aan Uberto besteed. Zowel binnen als buiten het veld is Uberto zeer bevlogen om het beste in zijn pupillen naar boven te halen.
Vincent GoudzwaardVincent is sinds 1,5 jaar bij onze club. Hij is een ambitieuze trainer die afgelopen jaar D3 onder zijn hoede had en daarmee een uitstekend seizoen heeft gedraaid. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met de ontwikkeling van talentvolle jeugd in onze meisjes lijn. Ook volgt hij de VT-4 opleiding om zich te ontwikkelen in de rol van trainer. Vincent is leergierig en pakt alle mogelijkheden aan om zich te ontwikkelen als trainer.
Samen

De genomineerden de categorie Samen zijn:

Jos Schreurs                                                                                Jos is al meer dan 20 jaar lid bij VVU. Men heeft hem waarschijnlijk vaker op de tribunes gespot met zijn VVU vlag(gen), een trouwe supporter is het! Jos is echter niet alleen een brok aan support, maar houdt zich achter de schermen ook druk bezig met alles rondom zaalhuur om te zorgen dat wij kunnen spelen en hopelijk ooit allemaal samen onder één dak kunnen volleyballen!
Joris Hesselink                                          Joris is een top vrijwilliger. Je hebt hem waarschijnlijk bij D1, in de supportersbus of op een trainingsavond vaker rond zien lopen. Hij is niet alleen een enthousiaste supporter, maar zit in meerdere commissies, helpt daarbuiten mee met andere VVU taken zoals Court Crew en Speakerteam en is daarom ook een ontzettend betrokken gezicht binnen de vereniging!
Inge ReitsemaInge heeft dit jaar haar wedstrijdsecretariaat taken enthousiast opgepakt. Van appjes of belletjes vroeg op de zaterdagochtend om te kijken hoe zaken voor de thuisdag nog goed geregeld kunnen worden tot en met jan en alleman inschakelen zodat wedstrijden doorgang kunnen vinden of iets met de Nevobo te regelen, Inge staat altijd klaar om te helpen!
Welkom

De genomineerden in de categorie Welkom zijn

Folke Stuivenberg                                                   Het zonnetje in huis als hij zich op zaterdagen in de sporthal of kantine begeeft en altijd in voor een gezellig praatje. Maar de belangrijkste reden voor deze nominatie is dat Folke als ledenadministrateur al jaren het eerste contact is voor nieuwe leden.
Sander HeithuisHij is oa trainer/coach van dames 5 en aanvoerder van heren 1, maar voor deze prijs is genomineerd, omdat hij de grote initiator is van onze ‘TROTS OP JOUuuuu’-dag. De thuisdag van 8 oktober stond volledig in het teken van het belang van je zelf kunnen zijn en droegen we uit dat iedereen welkom is bij de vereniging
Karlijn StalsAls VertrouwensContactPersoon en voorzitter van de nieuw gestarte commissie Veilig Sportklimaat draagt zij zorg voor het onder de aandacht brengen en bewaken van de omgangsvormen die wij bij VVU met elkaar hebben.


Klik HIER om je stem uit te brengen voor seizoen 22/23!