Bedrijfscateraar De Hollandse Pot Enzo is de nieuwe hoofdsponsor van VV Utrecht dames 1 in de eredivisie dames volleybal. VV Utrecht dames 1 wil zich de komende jaren verder ontwikkelen. De samenwerking tussen De Hollandse Pot Enzo en VV Utrecht speelt daarbij een belangrijke rol. De Hollandse Pot Enzo tekent een overeenkomst voor ten minste drie jaar.

De Hollandse Pot Enzo

De Hollandse Pot Enzo is een bedrijfscateraar die zich specialiseert in authentieke Hollandse maaltijden en bedrijfs- en vergaderlunches. Het bedrijf heeft een sterke band met de lokale sportgemeenschap. Met dit sponsorcontract wil De Hollandse Pot Enzo haar betrokkenheid bij die gemeenschap versterken en de sportcultuur in Utrecht stimuleren. Eigenaar Jacco van Elteren zegt hierover: “Ik vind het mooi dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het behoud van de dames in de eredivisie. Daarnaast hebben wij naast de sponsoring van dames 1 ook vanaf volgend seizoen een samenwerking met De Heksenketel. Zo kunnen wij nu alle leden en gasten onze maaltijden aanbieden op wedstrijddagen en bij verschillende evenementen.”

VV Utrecht Dames 1 is een ambitieus team dat streeft naar het continueren van hun huidige successen in de eredivisie. De dames hebben zich afgelopen weekend geplaatst voor de play-offs van het landskampioenschap en spelen op 2e Paasdag de finale van de beker in de Maaspoort in Den Bosch.

Het partnership met De Hollandse Pot Enzo geeft dames 1 de middelen en ondersteuning die zij nodig hebben om hun prestaties voort te zetten. Commercieel directeur Marije Gast: “We zijn erg blij met deze langdurige samenwerking die voor verschillende partijen waarde oplevert; de selectie van dames 1 vanwege maaltijden voor of na de training, onze leden en gasten bieden we volgend seizoen lunches en maaltijden aan en natuurlijk zijn wij als VV Utrecht blij met het voortzetten van ons avontuur in de eredivisie.”

“We willen Booleans bedanken voor de waardvolle bijdrage de afgelopen jaren. En kijken nu uit naar een succesvolle samenwerking tussen De Hollandse Pot Enzo en VV Utrecht dames 1 in de eredivisie volleybal. Samen streven we naar succes en versterken we de sportcultuur in Utrecht.”

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen