Een geslaagde Super Saturday!

14 januari was het Super Saturday, en het wás SUPER! Bijna alle teams speelden thuis, onder luid gejuich van vrienden, familie en VVU-sponsors.

We begonnen de dag met de taartenbakwedstrijd voor de jeugdteams. Verschillende teams hadden overheerlijke taarten gebakken en zich uitgeleefd op de versiering. Het bestuur mocht jureren en wat hebben ze gesmuld! Het miniteam N5-2 was met hun prachtig versierde taart de winnaar en kreeg als prijs een avondje bowlen bij onze sponsor Bison Bowling. Gefeliciteerd!

Tijdens de wedstrijd van Booleans/VV Utrecht konden toeschouwers de dames aanmoedigen met een speciale klapper-editie van de Tribune. En je kon meedoen aan de enige echte Dames 1-bingo! Helaas geen winst voor D1, maar veel toeschouwers vielen in de prijzen en kregen een lustrumshirt of goodies van Nevobo en Bison Bowling.

De hele dag konden er mooie nieuwe sportspullen aangeschaft worden bij de pop-up shop van Volleybaldirect. Maar er moest natuurlijk ook geld opzij worden gezet voor de beruchte Super Saturday veiling! Met dank aan veilingmeester Jules werden er heel veel leuke items geveild, zoals bierpakketten, karaoke-avonden en een mysterybox van H3. Uiteindelijk is er meer dan €2000 euro opgehaald voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het Jeugdfonds is heel blij met deze mooie donatie!

De dag werd afgesloten met een feest in superheldenthema. Er liepen heel wat Svens en Timo's rond op het feestje, maar de echte helden waren natuurlijk de DJ's die de Heksenketel op z'n kop hebben gezet!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Laatste nieuws