Dit en volgend seizoen wordt het eerste herenteam van VV Utrecht gesponsord door kastaurant Stadsjochies. 

Rob Geerlings van Stadsjochies: "Stadsjochies is een stadstuin en een restaurant in één. De ‘smaak van echt’ staat centraal, pure producten met pure smaken. De kassen, volle grond, vertical farm en theetuin inspireren ons dagelijks met deze producten die wij maar al te graag delen met de gast. In het restaurant kan je middels een verrassingsmenu datgene eten wat in het seizoen is. Naast het serveren van zo mooi mogelijke gerechten is het tevens een doel van ons om alle stadsjochies en -wijffies weer iets meer in verbinding te brengen met het eten. Met rondleidingen willen wij het verhaal achter het gerecht delen en kan je met eigen ogen zien hoe producten nou écht groeien.

Hier zit dan ook voor ons een relatie in met sport. Sport heeft iets puurs, wat wij ook in ons eten en producten zien.  Daar verbinden wij ons graag aan, wij zijn trots om dit jaar de hoofdsponsor van VVU Heren 1 en sponsor van VVU Dames 1 te mogen zijn. Zowel de heren als dames zijn afgelopen zomer op bezoek geweest voor een culinair diner. 

Wij kijken als sponsor uit naar het nieuwe seizoen en wensen iedereen een super fit en gezond jaar toe. Uiteraard verwelkomen wij  maar al te graag alle leden, spelers, ouders en coaches van VVU in ons kastaurant. Restaurant in de kas, eg woar!"

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen