Na drie succesvolle jaren vertrekt trainer en coach Ali Moghaddasian bij Booleans/VV Utrecht. Hij heeft, in goed overleg met het bestuur, besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Moghaddasian maakte met Booleans/VV Utrecht de stap naar de eredivisie en won afgelopen december de Supercup, de eerste hoofdprijs in de clubgeschiedenis voor Utrecht. 

Moghaddasian geeft aan dat drie jaar een mooie periode is om als trainer werkzaam te zijn bij een team. “In het derde jaar kun je oogsten wat je in de eerste twee jaar hebt gezaaid. Dat zien we ook dit seizoen. Na het winnen van de Supercup zijn we koploper in de eredivisie en nog actief in de beker. Met het winnen van de Supercup is het doel wat we met Utrecht hadden bereikt. Uiteraard hoop ik, samen met het team, nog een hoofdprijs te winnen.” 

Technisch directeur Wouter van Gelderen bedankt Moghaddasian namens het bestuur voor zijn uitstekende werk. “Samen met zijn staf heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie en professionalisering van Booleans/VV Utrecht in de eredivisie. Daarbij kijken we positief terug op mooie hoogtepunten, zoals de bekerfinale afgelopen seizoen en het winnen van de Supercup. Wij wensen hem het beste voor de toekomst.”

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Laatste nieuws